Actualitat

Espejo-Saavedra: “Iceta ha rebutjat un acord amb Cs per defensar la convivència i la Constitució a Terrassa”

by cscatalunya — 22 novembre 2017 @ 12:07
Comparte

• El Secretari nacional d'Acció Institucional de Cs lamenta que el líder del PSC "prefereix pactar amb partits separatistes i col.locar a nacionalistes a les seves llistes abans que arribar a acords amb Cs"

“Miquel Iceta ha rebutjat un acord amb Cs per defensar la convivència i la Constitució a Terrassa”. Així ho ha alertat el secretari nacional d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) i membre de l’Executiva del partit, José María Espejo-Saavedra, després de la reunió que la seva formació i el PSC han mantingut a Terrassa. Sobre la dimissió de l’alcalde de la ciutat, substituït pel també socialista Alfredo Vega, ha lamentat que el partit d’Iceta “s’estima més pactar amb partits separatistes i col·locar a nacionalistes en les seves llistes electorals que arribar a acords amb Cs”.

Espejo-Saavedra ha explicat que Cs ha estès la mà al PSC per a un acord condicionat a un compromís total i sense complexos amb la Constitució i la convivència” i considera “molt greu” que els socialistes l’hagin rebutjat. I ha afegit que “no es pot entendre” que el PSC segueixi a favor de la integració de Terrassa en l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), quelcom al que “Iceta no va dir gres al respecte” malgrat ser una situació que es reprodueix en desenes d’ajuntaments de Catalunya.

“El PSC rebutja aquesta oportunitat d’or per a fer tornar a Terrassa la convivència i la legalitat”, ha manifestat el dirigent de Cs, qui tem que Iceta “prefereixi pactar amb Puigdemont i Junqueras” després de les eleccions del 21-D. Per això, ha conclòs que, “davant la temptació d’Iceta de reeditar pactes amb separatistes, la vacuna és votar a Cs”.

Volver a ACTUALIDAD