Actualitat

De Páramo: “No entenem el veto de Sánchez i Iceta a Inés Arrimadas en un moment en què podem acabar amb el Procés”

by cscatalunya — 24 novembre 2017 @ 17:59
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs assegura que “el 21D és una oportunitat perquè mai més s'ataquin a seus ni a ningú per les seves idees”

“No entenem el veto de Sánchez i Iceta a Inés Arrimadas en un moment en què podem acabar amb el Procés”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després de les últimes declaracions dels dos líders socialistes.

De Páramo ha dit que “hauria d’haver-hi més generositat” entre les forces constitucionalistes perquè “és el moment d’estendre la mà per arribar a acords” i li demana a Pedro Sánchez i Miquel Iceta “que deixin les cadires a un costat”. I ha afegit que “no entenem com en un moment com aquest posen pals en les rodes en el constitucionalisme” quan “ens uneix que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”.

En una visita a la seu de Cs de L’Hospitalet de Llobregat després de patir el novè atac, el secretari de Comunicació ha assegurat que “el 21D és una oportunitat perquè mai més s’ataquin a seus ni a ningú per les seves idees”. De Páramo ha reiterat que “no ens callaran” i que el seu partit seguirà treballant “perquè torni la convivència a Catalunya”“Som el partit de la llibertat, de la igualtat i del respecte a tots, diguin el que diguin” ha dit.

El portaveu de la formació taronja també ha destacat que la Junta Electoral hagi donat la raó a Cs després del recurs presentat demanant “que la televisió pública catalana sigui neutral i que deixi d’utilitzar expressions com un ‘govern o un president en l’exili’”. De Páramo ha demanat que TV3 “deixi de ser TelePuigdemont, el Gran Germà del Procés”. El secretari de Comunicació ha recordat que “la televisió pública la paguem tots els catalans”.

* Adjuntem document de la Junta Electoral sobre TV3

Volver a ACTUALIDAD