Actualitat

Soler: “Per tothom qui vulgui continuar sent lleidatà, català, espanyol i europeu, Ciutadans és el seu partit”

by cscatalunya — 25 novembre 2017 @ 22:40
Comparte

El cap de llista de Cs per Lleida, Jorge Soler, assegura que la formació taronja té “un projecte social i econòmic molt fort en benefici de tots els catalans"

Lleida, dissabte 25 de novembre de 2017. “Per tothom qui vulgui continuar sent lleidatà, català, espanyol i europeu, Ciutadans és el seu partit”. Així ho ha assegurat el cap de llista de Ciutadans (Cs) a Lleida, Jorge Soler, qui ha presentat junt amb els membres de la llista, la campanya que es realitzarà a Lleida per al 21-D. “Tenim un projecte alternatiu als 30 anys de nacionalisme català amb Inés Arrimadas al capdavant”, ha assegurat Soler. També ha explicat que “continuarem treballant per la ciutadania amb un projecte social i econòmic molt fort” que ajudi a “reactivar l’economia i a la igualtat d’oportunitats entre catalans”.

” Cs es el lloc de qualsevol persona que a Lleida tingui clar que no vol que el seu vot vagi a alimentar el separatisme i el nacionalisme”, ha reafirmat. Soler ha criticat que el PSC “ja pensi en pactar amb ERC, i ha recordat que “Iceta és l’autor de dos tripartits; probablement, ja té al cap fer-ne un altre amb la incorporació d’Espadaler a la llista”.

Acompanyat per la resta de membres de la formació taronja, Jorge Soler ha explicat que “els nacionalistes deien que les empreses no marxarien, i han marxat, que la banca no marxaria, i ha marxat, que la societat catalana no es fracturaria, i s’ha fracturat”. Per això, ha assegurat que “Cs surt a canviar tota questa situació” per tal que es torni a parlar del que “de veritat importa i afecta a la societat” com la sanitat, educació, serveis socials i economia.

Soler ha recordat que “Cs no ha parat de presentar mocions al Parlament en benefici de tots els lleidatans” i ha assegurat que “així continuarà”. També ha volgut destacar la feina feta per Javier Rivasque al llarg de la legislatura passada “ha donat veu a la gent del Pirineu aportant solucions en matèria de territori”. 

Volver a ACTUALIDAD