Actualitat

Rivera: “Nacionalisme i populisme són dues cares de la mateixa moneda: volen liquidar Espanya i treure’ns d’Europa”

by cscatalunya — 26 novembre 2017 @ 13:25
Comparte

· Arrimadas demana a Sánchez i Iceta que "no posin pals a les rodes per acabar amb el procés i formar un govern nou i unit"

“Nacionalisme i populisme són dues cares de la mateixa moneda: volen liquidar Espanya i treure’ns d’Europa”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, en l’acte de presentació de campanya per a les eleccions del 21-D. Rivera ha assenyalat que Carles Puigdemont “s’ha tret la careta” després d’expressar que, si els separatistes guanyen les eleccions, faran un referèndum de sortida de la Unió Europea. “Si no els dónes la raó, et diuen feixista”, ha afirmat. “Però Europa, el millor invent dels últims 100 anys, es va construir per lluitar contra el feixisme i per la llibertat de tots els pobles”, ha matisat.

 

En l’acte celebrat a l’Hospitalet de Llobregat, al qual han assistit més de 1.200 persones, Rivera ha justificat que no es pot estar al costat dels que volen “liquidar el nostre país”. “No cal copiar als separatistes, senyors Iceta i Sánchez, cal guanyar-los”, ha afegit. I és que, tal com ha dit Rivera, “Pedro Sánchez no es juga la nacionalitat o el passaport, però jo sí, per això no es pot pactar amb separatistes”.

 

Per la seva banda, la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat a Pedro Sánchez i Miquel Iceta que “no posin pals a les rodes per acabar amb el procés i formar un govern nou i unit”. Sota el lema “Ara sí votarem”, Arrimadas ha defensat que el de Cs és l’únic projecte inclusiu “que no s’oblida de més de la meitat dels catalans”. “La Catalunya real està indignada” ha defensat la també portaveu nacional de Cs perquè “el procés ha estat la pitjor estratègia per a Catalunya i les oportunitats se’ns van de les mans”.

 

“El govern no pot seguir generant més problemes als catalans”, ha matisat Arrimadas. La líder de Cs a Catalunya ha recordat que “alguns volien votar per separar-nos” però ha convidat els ciutadans a “anar en massa a votar per tornar a unir a tots els catalans amb sentit comú”, una cosa tan bàsic per Arrimadas però que, al seu parer, “trobem a faltar a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD