Actualitat

Carrizosa: “Cs ofereix un projecte de reconciliació i de posada en marxa d’una Catalunya forta que sigui locomotora d’Espanya i d’Europa”

by cscatalunya — 29 novembre 2017 @ 13:25
Comparte

• El candidat número 2 per Barcelona assegura que "el separatisme ha dividit la societat catalana i ha desacreditat les Institucions de Catalunya"

“Ciutadans ofereix un projecte de reconciliació i posada en marxa d’una Catalunya forta que sigui locomotora d’Espanya i d’Europa” Així ho ha afirmat el candidat número 2 per Barcelona de Ciutadans (Cs) a les eleccions autonòmiques i membre de l’Executiva Nacional del partit, Carlos Carrizosa, en declaracions als mitjans de comunicació abans de participar en un debat electoral a la Universitat Pompeu Fabra.

Per a Carrizosa “el separatisme ha dividit la societat catalana i ha desacreditat les Institucions de Catalunya”. Davant aquesta situació el candidat de la formació taronja ha apostat per “una aliança dels partits constitucionalistes que permeti articular un govern alternatiu presidit per la força més votada”. El candidat de Cs ha criticat que els socialistes “els costi assumir que es pugui formar un govern presidit per Inés Arrimadas”. I ha reclamat a Miquel Iceta que “reflexioni i atengui la voluntat majoritària dels seus votants que s’han mostrat partidaris d’una aliança amb Ciutadans”.

 Finalment, Carrizosa ha demanat al PP que “no s’equivoqui d’adversari” i que en lloc de mirar al seu entorn de partits constitucionalistes es fixi més en els que “basant-se en mentides han fet mal a Catalunya i la societat catalana”. “Espero que tots mirem endavant i pensem que tenim un adversari comú”,ha conclòs el dirigent de Cs.

 

Volver a ACTUALIDAD