Actualitat

De Páramo al PP i PSOE: “Ciutadans no és l’adversari polític, ho són els partits que volen separar-nos”

by cscatalunya — 30 novembre 2017 @ 11:24
Comparte

• El Secretari de Comunicació de Cs afirma que el "21D és una cita històrica per acabar amb el 'Procés' i triar un govern que no estigui obsessionat en separar Catalunya de la resta d'Espanya"

“Ciutadans no és l’adversari polític, ho són els partits que volen separar-nos”. Així ho ha afirmat el secretari de Comunicació de Ciutadans i candidat a les eleccions del 21-D, Fernando de Páramo, en una roda de premsa a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En aquest sentit De Páramo ha reclamat “responsabilitat” als partits constitucionalistes i ha recordat al PP i al PSOE que Ciutadans, tal com ha demostrat, “és el partit del diàleg que és capaç d’arribar a acords amb diferents formacions polítiques”.

Pel secretari de Comunicació de Cs “el 21-D és una cita històrica per acabar amb el ‘Procés’ i triar un govern que no estigui obsessionat en separar Catalunya de la resta d’Espanya”. I en aquest sentit ha afegit que “mai hem estat tan a prop de poder guanyar, de poder aconseguir-ho”. Per això ha fet una crida a la participació ciutadana en les eleccions autonòmiques perquè “en democràcia, la solució són els vots”.

De Páramo ha recordat que el ‘Procés’ només porta crisi, i ha apuntat que la proposta de Ciutadans passa per “implementar un pla de xoc perquè tornin les empreses”. “Volem refer tot el que Puigdemont i Junqueras s’han carregat”, ha sentenciat el candidat de Cs.

Finalment el secretari de Comunicació de Cs ha afirmat que des del seu formació es treballarà per “garantir la neutralitat i pluralitat dels mitjans de comunicació públics catalans” perquè “volem tenir la millor televisió autonòmica d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD