Actualitat

Carlos Carrizosa: “Els ninots penjats de Cs, PSC i PP demostren la fractura social que ha sembrat el separatisme a Catalunya”

by cscatalunya — 1 desembre 2017 @ 16:40
Comparte

• El candidat número 2 de Cs per Barcelona anuncia que el seu partit denunciarà aquests fets "intolerables" davant la Fiscalia per delictes d'odi

“Els ninots penjats de Cs, PSC i PP demostren la fractura social que ha sembrat el separatisme a Catalunya”. Així ho ha dit el candidat número 2 de Cs per Barcelona i membre de l’Executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, després d’anunciar que la seva formació denunciarà davant la Fiscalia per delictes d’odi el penjament de ninots en un pont amb els logotips de Cs, PSC i PP. “És intolerable i fruit de la inflamació de la societat que han causat Forcadell, De Gispert o Turull assenyalant a rivals polítics”, ha alertat després de recordar que a membres del seu partit els han dit ‘traïdors’ i els han instat a anar-se de Catalunya per les seves idees.

En declaracions als mitjans de comunicació en la seu del partit a Barcelona, Carlos Carrizosa ha assegurat que a Catalunya “hi ha molta gent contra la divisió sembrada per ERC i JxSí” i els ha demanat que votin “de forma massiva” el 21-D. A més, ha desitjat que els partits constitucionalistes “no s’equivoquen d’adversaris”.

En relació a la possible posada en llibertat dels exconsellers i els presidents de les entitats separatistes dilluns que ve, el candidat de Cs ha explicat que la seva formació “creu en la divisió de poders i respecta totes les decisions judicials” pel que considera que la campanya electoral “no quedarà condicionada per aqueixa decisió del jutge”.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre el terme que utilitzen alguns polítics per a dirigir-se a Cs, PSC i PP: ‘Tripartit del 155’, ho ha titllat de “argument habitual del separatisme” i ha manifestat que l’aplicació d’aquest article de la Constitució “ha retornat la democràcia a Catalunya en donar la paraula als catalans el proper 21-D a les urnes”.

Volver a ACTUALIDAD