Actualitat

Carrizosa: “Aquest 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’ si votem massivament i omplim les urnes d’il.lusió”

by cscatalunya — 3 desembre 2017 @ 18:29
Comparte

El candidat número 2 de Cs condemna l'atac a un pis amb una bandera espanyola i insta als partits constitucionalistes a unir-se per a "obrir una nova etapa a Catalunya"

“Aquest 21D tenim l’oportunitat d’acabar amb el ‘procés’  si votem massivament i omplim les urnes d’il·lusió”. Així ho ha dit el candidat número 2 de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en declaracions als mitjans de comunicació després de visitar un mercat ambulant a Sabadell, on també ha condemnat l’atac a un pis que tenia en la seva balconada una bandera espanyola: “Tot això és producte de la fractura social creada pel separatisme”.

Carrizosa ha explicat que a membres de la seva formació se’ls ha “assenyalat, amenaçat, dit súbdits i instat a anar-se de Catalunya”. Per això, ha insistit en la necessitat que els partits constitucionalistes s’uneixin per a “acabar amb això i posar fi a la confrontació i a la fugida d’empreses a Catalunya”. A més, ha lamentat que el PSC “sembla que copiï a la CDC de fa 4 anys” per les seves propostes. I ha criticat que porten en les seves files a Espadaler, “una de les persones que ens ha portat fins aquí”. Pel que ha esperat que Iceta “doni suport a Inés Arrimadas” si Cs és el partit constitucionalista més votat el 21-D. “Nosaltres hem donat suport a Díaz a Andalusia i a Cifuentes a Madrid i no ens han caigut els anells”, ha declarat.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre les declaracions de Puigdemont, que considera el 21-D una segona volta de l’1-O, ha assegurat que “aquí no hi ha invents i que els recomptes dels vots no els farà Junqueras” perquè seran “unes eleccions democràtiques amb garanties”. “Puigdemont el que ha de fer és tornar i donar la cara davant els jutges”, ha afegit després de recordar que, “si guanyen els mateixos, faran les mateixes coses”.

Volver a ACTUALIDAD