Actualitat

Arrimadas: “El 21D anirem a votar amb la nostra papereta taronja per posar fi al ‘procés’ i obrir una nova etapa a Catalunya”

by cscatalunya — 4 desembre 2017 @ 23:59
Comparte

• En l'acte d'inici de campanya, Rivera demana “defensar sense complexos en les urnes que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”

El 21D anirem a votar amb la nostra papereta taronja per posar fi al ‘procés’ i obrir una nova etapa a Catalunya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en l’acte d’inici de campanya per a unes eleccions que considera “històriques” perquè “serà quan s’enterri el ‘procés’ i s’obri una nova etapa per als catalans”.

Acompanyada pel president de Ciutadans, Albert Rivera, i per altres membres del Partit, Inés Arrimadas considera el 21D una “oportunitat” per “guanyar en les urnes” als separatistes i “deixar enrere tots aquests anys de nacionalisme, d’escoltar ‘l’Espanya ens roba’, el 3% i els murs”. “Ciutadans està preparat per governar”, ha assegurat, i ha apel·lat a “la majoria silenciada” de catalans que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus perquè vagin a votar.

“Queden només 15 dies per recuperar les nostres institucions, l’autonomia que Puigdemont i Junqueras s’han carregat amb la seva obsessió de deixar de ser espanyols i perquè les empreses vulguin tornar”, ha manifestat. I s’ha compromès a “treballar dur perquè els catalans tornem a donar-nos la mà” i acabar amb la divisió que han generat els partits separatistes.

En la mateixa línia, Albert Rivera ha demanat “defensar sense complexos en les urnes que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus” amb una papereta taronja. “Som l’únic partit capacitat per guanyar i per derrotar democràticament els separatistes”, ha assegurat.

Rivera ha defensat que si Ciutadans guanya els comicis “acabarem amb el malson del ‘procés’” i “tindrem una Catalunya que es dóna la mà amb la resta d’espanyols, on no importi la llengua que parlis, on les lleis es respectin i on no hagi imputats en les llistes per corrupció”. Així mateix, ha avisat que aquestes eleccions també “ens juguem la llibertat i la unió entre espanyols”.

“Espanya mereix un projecte més ambiciós, però no ho aconseguirem si a Catalunya no parem el ‘procés’”, ha dit. I ha abanderat “la valentia” d’Inés Arrimadas, la seva capacitat per oferir “una alternativa” al separatisme i la seva capacitat de diàleg.

Volver a ACTUALIDAD