Actualitat

Inés Arrimadas: “Estem a 14 dies de tenir un govern que respecti i representi a tots els catalans”

by cscatalunya — 5 desembre 2017 @ 20:14
Comparte

• En un acte a Granollers, Rivera assegura que “la millor forma que Podemos no sigui crossa dels independentistes i no els doni el govern és no votar-li”

Estem a 14 dies de tenir un govern que respecti i representi a tots els catalans”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, que ha fet un compte enrere dels dies que queden per unes eleccions que considera “l’oportunitat per acabar amb la bogeria del ‘procés’” . “Cal començar una nova etapa en la qual Catalunya no sigui notícia per uns senyors que se salten les lleis o per la fugida d’empreses”.

En un acte a Granollers, on han assistit més de 400 persones, Arrimadas ha demanat “no copiar al nacionalisme com han fet PSC i PP”, sinó “guanyar-li democràticament en les urnes”. En aquest sentit, ha assegurat que l’únic partit capaç de “defensar sense complexos que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus” és Ciutadans, per la qual cosa ha cridat a defensar això el 21D. “No ens callaran; per primera vegada els guanyarem en les urnes”, ha afegit.

Així mateix, ha advertit que si els partits separatistes tornen a guanyar les eleccions “tornaran a fer el mateix” perquè “no són capaços d’afrontar els reptes”que té Espanya i Europa. Arrimadas s’ha compromès a “fer un pacte per la priorització de polítiques socials” si és presidenta de la Generalitat perquè els recursos no es gastin a “fer propaganda del monotema” com han estat fent Puigdemont i Junqueras, sinó que s’inverteixin en educació o sanitat. A més, ha anunciat que engegarà “un pla de xoc perquè tornin les empreses que han estat expulsades” per l’anterior Govern.

Per la seva banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha defensat que “l’únic canvi possible és que governi un partit constitucionalista com Cs, amb Inés Arrimadas al capdavant de la Generalitat”. “El canvi serà que ningú ens assenyali en funció de les nostres idees, parlar la llengua que vulguis i que els diners públics es destinin a la sanitat i educació”, ha sentenciat.

Rivera ha afirmat que Ciutadans és “la llista unitària i transversal” i ha cridat als partits constitucionalistes a no equivocar-se en els pactes després dels comicis. També ha afirmat que “la millor forma que Podemos no sigui la crossa dels independentistes i no els doni el govern és no votar-li”. 

A més, ha acusat als partits separatistes de bloquejar Espanya amb el ‘procés’ i ha evidenciat que l’única forma de seguir parlant dels problemes que té el país és “acabar amb aquest drama social i polític” que hi ha a Catalunya. “El somni d’un nou projecte per a Espanya neixerà a Catalunya el 21D”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD