Actualitat

Arrimadas: “El 21D cal sortir a votar amb la mateixa il·lusió amb la qual es va anar a votar a favor de la Constitució”

by cscatalunya — 6 desembre 2017 @ 12:54
Comparte

En un acte per celebrar la Constitució, Arrimadas retreu a Puigdemont i Junqueras haver estat els “espantaocells de la convivència, les inversions i les empreses”

“El 21D cal sortir a votar amb la mateixa il·lusió amb la qual es va anar a votar a favor de la Constitució”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en un acte amb motiu del Dia de la Constitució per “commemorar el que va ser un moment històric, amb l’obertura d’una nova etapa d’il·lusió en la qual es va recuperar la democràcia i la unió entre els espanyols”. “El vot a Ciutadans és el vot per reformar la Constitució; no per destruir-la; i per reformar Espanya, no per trencar-la”, ha assegurat.

Presentada pel Secretari General de Cs, José Manuel Villegas, i acompanyada també pel catedràtic de dret constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona, Francesc de Carreras, Arrimadas ha manifestat que “davant el projecte separatista, Ciutadans seguirà defensant la unió, la solidaritat i la llibertat”. “Només els que creiem en els valors de la Constitució podem impulsar la seva reforma”, ha assegurat, després de criticar “l’immobilisme dels vells partits i el rupturisme dels nacionalistes”.

Inés Arrimadas ha destacat la importància de les eleccions del 21D per recuperar “la convivència” que han trencat Puigdemont i Junqueras, convertint-se a més en els “espantaocells de la convivència, les inversions i les empreses”. “Us garanteixo que ningú se’n penedirà de votar a Ciutadans el 21D, com ningú es va penedir de votar que sí a la Constitució”, ha afegit.

Per la seva banda, José Manuel Villegas ha abanderat el paper de Ciutadans com l’únic partit que “va defensar l’aplicació de la Constitució per convocar unes eleccions democràtiques” el 21D i “salvar el projecte comú espanyol”. I ha defensat: “Davant dels qui volen trencar Espanya des del populisme o el separatisme i davant dels qui volen no moure’s, hi ha un partit de centre que defensa un nou projecte per a Espanya perquè sigui moderna, inclusiva i europeista”.

En la mateixa línia, Francesc de Carreras ha assegurat que Ciutadans és el vot útil per acabar amb “les mentides” dels partits separatistes, que van assegurar que no s’anirien empreses i que tindrien suport internacional.

Volver a ACTUALIDAD