Actualitat

Inés Arrimadas: “Ciutadans és l’única clau que pot obrir una nova etapa política de convivència a Catalunya”

by cscatalunya — 8 desembre 2017 @ 12:56
Comparte

• En un acte a Lleida, el candidat Jorge Soler demana 'votar taronja' el 21D per “tenir un nou govern que se centri en el que ens uneix i no en el que ens separa"

“Ciutadans és l’única clau que pot obrir una nova etapa política de convivència i per a tots els catalans”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en un acte en la Seu Vella de Lleida, on ha demanat “omplir les urnes del 21D d’il·lusió, de propostes i de convivència” votant a Ciutadans. “Ens queden dues setmanes per acabar amb el malson del ‘procés’ i per estar davant una nova etapa”, ha manifestat.

En un acte amb la Seu Vella plena amb més de 400 persones, Arrimadas ha assegurat que l’únic canvi possible ve de la mà de Ciutadans i “no dels qui volen reeditar un tripartit ni dels qui ens han portat fins aquí”. “Els partits que han fet que les empreses marxin no faran que tornin”, ha advertit, i ha explicat que si és presidenta de la Generalitat farà “un pla de xoc perquè les empreses tornin a Catalunya” i una auditoria per veure “en què s’han estat gastant els diners els partits separatistes”. “Tots els recursos que s’han estat anant a ‘xiringuitos’ del ‘procés’ i a propaganda separatista els invertirem en sanitat, educació, en dependència i en infraestructures com el Canal Segarra Garrigues”, ha afegit.

A més, s’ha compromès a tornar a “recuperar l’admiració” que Catalunya “ha perdut” per culpa de Puigdemont i Junqueras: “Respectaré a tots els catalans, treballaré pels problemes reals i representaré a tots els catalans a Catalunya, en la resta d’Espanya i en el cor d’Europa”.

En la mateixa línia, el candidat de Cs per Lleida, Jorge Soler, ha demanat triar el vot taronja el 21D per “tenir un nou govern que se centri en el que ens uneix” i que “doni solucions als problemes reals”, com l’atur, l’educació i la sanitat. Ha criticat que “Lleida mai hagi estat en les prioritats” de cap govern: “6 de cada 10 lleidatans no arriben a final de mes, tenim les matrícules d’universitat més altes de tota Espanya i encara hi ha 58 barracons a les escoles”.

Volver a ACTUALIDAD