Actualitat

Inés Arrimadas, en un acte amb joves: “En Ciutadans busquem el talent sense importar l’edat”

by cscatalunya — 9 desembre 2017 @ 19:47
Comparte

• Fernando de Páramo: “Preparació, valentia i treball en equip són les qualitats que necessita un líder jove; i totes elles estan representades en Inés Arrimadas”

“En Ciutadans busquem el talent sense importar l’edat”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en un acte per a joves organitzat a ‘l’Espai Ciutadà’ de la Plaça Universitat de Barcelona.

Arrimadas, que ha participat en l’acte al costat del Secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Páramo, i la Secretària de Joventut de la formació, Melisa Rodríguez, ha assegurat que en el seu partit no tenen “quotes per a joves com altres partits, aquest és el partit del talent i la llibertat per fer les coses que no s’han fet mai en aquest país”.

“Aquest és un partit de totes les edats on una persona jove pot sentir-se identificat, perquè parlem més de què serem en 2114 que del que va passar en 1714 perquè pensem en les noves generacions”, ha ressenyat la candidata de la formació liberal.

Per la seva banda, De Páramo ha afirmat que les qualitats que necessita un líder jove són “preparació, valentia i treball en equip”, i ha assegurat que totes elles “estan representades en Inés Arrimadas”. “No és fàcil estar a l’alçada el dia que estan trencant per la meitat la nostra terra, però veure a Inés defensant el que molts pensaven a les seves cases és un orgull”, ha recalcat.

Així mateix, Melisa Rodríguez ha defensat la necessitat de la detecció del talent com a eix fonamental del projecte de Cs, i ha sostingut que “els joves cada vegada tenim més que dir a Europa i cada vegada volem callar menys”.

Volver a ACTUALIDAD