Actualitat

Arrimadas: “El 21D farem que Catalunya es torni a aixecar, que Espanya es pugui reformar i que Europa segueixi avançant cap al futur”

by cscatalunya — 12 desembre 2017 @ 12:56
Comparte

En una conferència en el Cercle d'Economia, Arrimadas assegura que si ella és presidenta "les empreses voldran tornar i no anar-se com han provocat Puigdemont i Junqueras"

“El 21D farem que Catalunya es torni a aixecar, que Espanya es pugui reformar i que Europa segueixi avançant cap al futur”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha demanat “no deixar escapar l’oportunitat” de demostrar en les properes eleccions “el que es veu al carrer: que no volem més confrontació, que volem que les empreses tornin i reformes”.

En una conferència en el Cercle d’Economia a Barcelona, Arrimadas ha qualificat la situació a Catalunya com “la pitjor crisi econòmica, social i institucional” de la qual urgeix sortir donant pas a un govern constitucionalista i que prioritzi les polítiques socials i econòmiques. “No podem seguir vivint en un projecte que no té base real”, ha manifestat Arrimadas, després d’advertir que “si tornen a governar els mateixos tornaran a fer el mateix”.

Arrimadas ha afirmat que si ella és presidenta de la Generalitat “les empreses voldran tornar i no anar-se, com han provocat Puigdemont i Junqueras”, i retornarà també “l’admiració” cap a Catalunya. Així mateix, ha sentenciat: “Puigdemont ha estat el president del ‘procés’ i ha sembrat el caos; Jo vull ser la presidenta de tots els catalans i sembrar el sentit comú”.

Sobre els pactes de govern després dels comicis, la candidata de Cs a la presidència de la Generalitat s’ha compromès a “estar a l’alçada de les circumstàncies” i a pactar i sumar amb la resta de partits constitucionalistes. I ha defensat que Ciutadans “està en disposició de liderar aquesta alternativa de govern perquè és l’únic partit de centre, net i reformista”.

Volver a ACTUALIDAD