Actualitat

Soler: “A Cs estem preparats per governar; tenim un gran projecte i el millor equip per obrir una nova etapa a Catalunya”

by cscatalunya — 13 desembre 2017 @ 10:28
Comparte

El candidat de Cs per Lleida proposa "invertir en millorar les polítiques socials els diners destinats a estructures d'estat i duplicitats"

“A Cs estem preparats per governar; tenim un gran projecte i el millor equip per obrir una nova etapa a Catalunya”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en una entrevista al programa ‘Els Matins’ de Tv3, on ha destacat la voluntat del seu partit de “fer reformes que permetin reactivar l’economia i acabar amb la divisió del projecte separatista”.

“Durant la passada legislatura ens hem reunit amb molts col·lectius, hem treballat molt per detectar els problemes i tenim les solucions”, ha explicat Soler. I ha posat alguns exemples de propostes que Cs porta al seu programa electoral com “un pla de xoc per atraure a empreses i que tornin les que s’han marxat per la inseguretat jurídica” o “invertir en millorar les polítiques socials els diners que es destinen a duplicitats i estructures d’estat”, entre d’altres iniciatives de la seva formació.

En resposta a una pregunta sobre els possibles pactes postelectorals, el candidat ha recordat que Cs és “un partit de centre, amb sentit comú i que ha demostrat que és capaç d’arribar a acords”. En aquest sentit, ha instat als partits constitucionalistes ha “asseure’s a dialogar, cedir i fer un projecte transversal” després de les eleccions. “Ningú ens perdonaria als polítics constitucionalistes que no parem el procés”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD