Actualitat

Arrimadas: “Cs és l’única força que pot guanyar als partits separatistes en les urnes i liderar una alternativa a Catalunya”

by cscatalunya — 15 desembre 2017 @ 12:08
Comparte

La candidata de Cs a la Generalitat expressa, en una visita a Figueres, tenir “ganes que el 21D la il·lusió i el sentit comú omplin les urnes amb vots taronges”

“Ciutadans és l’única força que pot guanyar als partits separatistes en les urnes i liderar una alternativa a Catalunya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha demanat “no deixar passar l’oportunitat” d’anar a votar el 21D per “guanyar Puigdemont i Junqueras” en les urnes.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació aprofitant la seva visita a Figueres, on es reunirà amb diverses associacions de veïns juntament amb els candidats Jean Castel i Alfonso Sánchez. Ha expressat les seves “ganes que el 21D la il·lusió i el sentit comú omplin les urnes amb vots taronges” per “deixar enrere la confrontació”.

Sobre la proposta de Miquel Iceta d’indultar als qui s’han saltat les lleis, la candidata de Cs a la presidència de la Generalitat li ha advertit: “Haurà de decidir si allargar el ‘procés’ o començar una nova etapa amb un govern transversal”. Davant les “ocurrències” del PSC, Arrimadas ha demanat“votar clar” a un “projecte d’unió i convivència”.

“Ciutadans invertirà tot el temps i diners que Puigdemont i Junqueras han destinat al ‘procés’ en polítiques socials”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD