Actualitat

Inés Arrimadas, sobre la Mesa del Parlament: “Volem presidir-la perquè no torni a estar al servei del separatisme”

by cscatalunya — 30 desembre 2017 @ 12:51
Comparte

La candidata de Cs a la Generalitat assegura que per ser president cal estar a Catalunya: "No es pot presidir per Whatsapp o per Skype"

“La constitució de la Mesa del Parlament és clau, volem presidir-la perquè no torni a estar al servei del separatisme”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una roda de premsa celebrada a la seva ciutat natal.

La líder Cs a Catalunya ha reclamat la presidència de la Mesa perquè considera que “li correspon com a força més votada”. D’aquesta manera, Arrimadas ha assegurat que s’evitaran les “barbaritats que es van produir en l’anterior legislatura” perquè “l’estabilitat torni a Catalunya”. A més, per a la portaveu nacional de Cs, Catalunya necessita un partit que “respecti les lleis i a tots els catalans” per aportar tranquil·litat també a “sectors empresarials”.

Arrimadas ha asseverat que la victòria de Cs a Catalunya és una mostra clara que “el bipartidisme no marcarà el futur d’aquest país” i ha insistit en la necessitat que el pròxim president o presidenta de la Generalitat estigui a Catalunya. “Cal estar a Catalunya, lluitar pels interessos dels catalans i respectar les normes i les resolucions judicials”, ha afegit. “Puigdemont creu que pot ser president per internet, Whatsapp o Skype, però governar Catalunya no és jugar al monopoly”, ha afirmat.

Per Arrimadas, l’expresident de la Generalitat està “inhabilitat políticament per representar a tots els catalans”. A més, ha recordat que Puigdemont es va presentar a les eleccions amb “greus càrrecs a l’esquena” i que tenir-lo al capdavant del Parlament significa que “les empreses fugen, baixa la inversió i el turisme i s’acaba amb l’autonomia de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD