Actualitat

Arrimadas: “Cs ha de presidir el Parlament per evitar que els partits separatistes es tornin a saltar les lleis”

by cscatalunya — 3 gener 2018 @ 09:36
Comparte

La candidata de Cs a la Generalitat afirma, en una entrevista a Onda Cero: “Passi el que passi seguirem treballant perquè torni la normalitat a Catalunya”

“Ciutadans ha de presidir el Parlament per evitar que els partits separatistes repeteixin les mateixes barbaritats i es tornin a saltar les lleis”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en referència a la configuració de la Mesa del Parlament que haurà de decidir-se en els propers dies i que considera li correspon a la formació taronja per haver “guanyat les eleccions” del 21D.

En una entrevista al programa ‘Más de Uno’ d’Onda Cero, Arrimadas ha retret a Carme Forcadell que es comportés com “la presidenta de l’Assamblea Nacional Catalana”, en lloc de fer-ho com a presidenta de la cambra que ha de representar a tots els catalans. Per això, ha destacat que amb Ciutadans al capdavant els polítics separatistes no podran tornar a “fer el que els doni la gana ni a saltar-se les lleis”.

“Passi el que passi seguirem treballant des de la legalitat i el sentit comú perquè torni la normalitat a Catalunya”, ha sentenciat. I ha reiterat que, si finalment els partits separatistes no es posen d’acord per formar govern, seguirà “al peu del canó” per intentar que la presidència de la Generalitat la tingui un partit constitucionalista com Cs.

Volver a ACTUALIDAD