Actualitat

De Páramo “Cs és l’únic que pot garantir un canvi en la Mesa del Parlament perquè estigui al servei de tots els catalans i no del separatisme”

by cscatalunya — 4 gener 2018 @ 15:48
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs demana als partits separatistes acceptar “els resultats democràtics” del 21D: “Més catalans han dit ‘sí’ a Arrimadas que a Puigdemont”

“Ciutadans és l’únic partit que pot garantir un canvi en la Mesa del Parlament perquè estigui al servei de tots els catalans i no del separatisme”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit, Fernando de Páramo, en referència a la presidència de la Mesa de la cambra catalana que s’ha de decidir en els propers dies. De Páramo considera que aquest òrgan ha de reflectir els resultats de les eleccions del 21D, per la qual cosa ha destacat la necessitat que hi hagi una “presidència que respecti a tots els catalans” i evitar “que es produeixin les mateixes barbaritats” que van cometre els partits separatistes amb Carme Forcadell al capdavant de la institució.

En una roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, De Páramo també ha criticat que Podemos hagi rebutjat arribar a un acord amb la formació taronja, la qual cosa evidencia que “el seu adversari és Ciutadans, no els partits separatistes”.

En referència a la incertesa sobre la formació de govern a Catalunya, el Secretari de Comunicació de Cs ha instat els partits separatistes a “acceptar els resultats democràtics” de les urnes, on “més catalans han dit ‘sí’ a Arrimadas que a Puigdemont”.

Volver a ACTUALIDAD