Actualitat

Arrimadas: “Catalunya no pot tenir un president que no compleix les lleis, que no té un projecte per a tots i que pretén governar per Skype”

by cscatalunya — 10 gener 2018 @ 14:25
Comparte

La candidata de Cs assegura que Artur Mas "ha marxat a casa seva amb l'ombra de la sentència del Cas Palau" i apunta: "Tant de bo hagués marxat abans; no hauríem perdut tant de temps i oportunitats”

“Catalunya no pot tenir un president que no compleix les lleis, que no té projecte per a tots els catalans i que pretén governar per Skype o en holograma”.Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a l’última “ocurrència” dels partits separatistes que han acordat una majoria independentista en la Mesa del Parlament i la investidura de Carles Puigdemont. “Els catalans no ens mereixem que se segueixi denigrant la imatge del Parlament tenint un president holograma”, ha advertit en una roda de premsa en la cambra catalana.

D’altra banda, Arrimadas ha retret a Podemos que la seva “negativa d’arribar a un acord amb Ciutadans” per presidir la Mesa del Parlament com a partit guanyador de les eleccions “deixa el camí lliure als partits separatistes perquè tornin a tenir la presidència” d’aquest òrgan. “Han tornat a tancar la porta a què torni la sensatesa, a què hi hagi un canvi de veritat i a què la Mesa reflecteixi els resultats de les eleccions”, ha criticat Arrimadas, després de recordar que Podemos “sempre es posa al costat dels partits separatistes”. Aquestes afirmacions les ha dit després que ahir el partit taronja es reunís amb representants de Podemos a Catalunya.

Arrimadas també s’ha referit a la dimissió de l’ex president de Convergència, Artur Mas, i ha assegurat que “ha marxat a la casa seva amb l’ombra de la sentència del Cas Palau”. “Tant de bo hagués marxat abans; no hauríem perdut tant de temps i oportunitats i ens hauríem estalviat les retallades, la fractura social, la situació d’inestabilitat i la crisi econòmica”, ha apuntat.

Volver a ACTUALIDAD