Actualitat

Carrizosa: “Podemos s’ha estimat més tornar a estar al costat dels partits separatistes tancant la porta a què Cs presideixi el Parlament”

by cscatalunya — 10 gener 2018 @ 11:30
Comparte

El portaveu de Cs considera que el Parlament ha de presidir-ho algú “que respecti les lleis” i que “reflecteixi el resultat” de les eleccions que va guanyar Cs i “la pluralitat de la societat catalana”

“Podemos s’ha estimat més tornar a estar al costat dels partits separatistes tancant la porta a què Ciutadans presideixi el Parlament”. Així s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després de reunir-se amb la número dos de Podemos a Catalunya, Elisenda Alamany, per negociar la presidència de la Mesa de la cambra catalana que considera hauria de tenir la formació taronja per “reflectir el resultat” de les eleccions que va guanyar Cs i “la pluralitat de la societat catalana”.

En una roda de premsa en el Parlament, Carrizosa ha dit que és “imprescindible que la presidència estigui en una persona que respecti les lleis, els drets dels grups parlamentaris i, en definitiva, no faci del Parlament una eina més dels partits separatistes”, com ha estat fent, considera, l’anterior presidenta Carme Forcadell.

“Aquest cop de porta de Podemos a qualsevol tipus de suport a Cs tanca qualsevol possibilitat de presentar una investidura perquè Inés Arrimadas sigui presidenta”, ha manifestat, en referència a la formació de govern

Volver a ACTUALIDAD