Actualitat

Arrimadas: “Aquesta onada de dimissions dins el ‘procés’ és el reconeixement que saben que han fracassat, que han perdut les eleccions i que no van enlloc”

by cscatalunya — 11 gener 2018 @ 16:21
Comparte

La candidata de Cs considera que els partits separatistes “són incapaços de trobar ningú que presideixi el Parlament per fer el que ells volen: saltar-se les lleis”

“Aquesta onada de dimissions dins el ‘procés’ és el reconeixement que saben que han fracassat, que han perdut les eleccions i que no van enlloc”. Així ho ha assegurat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que Carme Forcadell hagi renunciat a la presidència del Parlament  i que aquests últims dies s’hagin produït diverses dimissions dins dels partits separatistes -Carles Mundó, Artur Mas i Neus Lloveras-. “Això és el campi qui pugui del ‘procés’”, ha afegit.

Arrimadas considera que “els partits separatistes tenen un problema” quan “no són capaços de trobar ningú que presideixi el Parlament per fer el que ells volen: saltar-se les lleis”. En aquest sentit, ha reiterat que Ciutadans té el candidat adequat que “respectarà tots els catalans, els diputats i les lleis”, encara que Podemos hagi “tancat la porta” a aquesta opció. “Ni veient les ocurrències dels partits separatistes els senyors de Podemos són capaços de canviar d’opinió”, ha lamentat en una roda de premsa en el Parlament.

Sobre la possibilitat que Carles Puigdemont sigui investit president de la Generalitat de forma telemàtica, Inés Arrimadas ha advertit que el seu partit demanarà tots els informes “que siguin necessaris” als lletrats del Parlament perquè es posicionin sobre aquest tema.  “És de sentit comú que no es pot ser president de la Generalitat des de Brussel·les, fugit de la justícia i amb causes judicials obertes”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD