Actualitat

Arrimadas: “No podem acceptar a un President fugit de la justícia, amb greus causes judicials pendents i fora de Catalunya”

by cscatalunya — 12 gener 2018 @ 15:04
Comparte

La candidata de Cs critica que “el Govern ha deixat de banda els temes socials reduint un 50% les ajudes i només s'ha centrat en el Procés”

“No podem acceptar a un President fugit de la justícia, amb greus causes judicials pendents i fora de Catalunya”. Així ho ha assegurat la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després de visitar un centre especial d’ocupació a Barcelona i després que Cs hagi registrat una petició d’informe als lletrats del Parlament sobre la possible investidura telemàtica del President de la Generalitat.

Arrimadas ha criticat que “el Govern ha deixat de banda els temes socials reduint un 50% les ajudes i només s’ha centrat en el Procés” quan hi ha “15.000 persones que estan passant una situació molt difícil”. Per això, ha reiterat que “cal centrar-se en el que ens uneix i no en el que ens separa”.

La candidata de Cs a la presidència de la Generalitat ha insistit que “no es pot produir una investidura per Skype, ni telemàticament, ni des de Brussel·les” perquè “és denigrar les institucions catalanes quan el Parlament és una cosa seriosa”. Recorda que “l’obligació d’un diputat és estar present a l’hora de votar” i ha afegit que “les dimissions d’aquests dies són el ‘campi qui pugui’ dels partits independentistes”.

La líder de la formació taronja ha assegurat que “anirem al Tribunal Constitucional (TC) i utilitzarem tots els recursos jurídics”, per evitar que “el Parlament estigui al servei de persones que s’han saltat la llei i estan fugides de la justícia”.

Arrimadas també ha valorat les enquestes favorables al seu partit perquè demostren que Cs és una alternativa de govern que dóna estabilitat i que impulsa propostes no només per a Catalunya sinó per tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD