Actualitat

De Páramo: “Podemos vol el mateix Parlament que la legislatura anterior, per això han donat un cop de porta a Ciutadans”

by cscatalunya — 13 gener 2018 @ 15:29
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs assegura que “els partits independentistes busquen a un President i el seu únic requisit és que vulgui saltar-se les lleis”

 “Podemos vol el mateix Parlament que la legislatura anterior, per això han donat un cop de porta a Ciutadans”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació i portaveu adjunt de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després que Podemos es negués a donar suport a la presidència de Cs a la Mesa del Parlament i a una possible investidura d’Inés Arrimadas.

De Páramo considera que Podemos ha bloquejat que “el Parlament tingui un President que no se salti les lleis, que representi a tots els catalans” i “que respecti la democràcia, el reglament de la Cambra i l’opinió dels lletrats”.

El portaveu de la formació taronja ha dit que “els partits independentistes busquen a un President i el seu únic requisit és que vulgui saltar-se les lleis” i “no el troben” ha afegit. Després de les últimes baixes de Carles Mundó, Artur Mas, Carme Forcadell i Neus Lloveras, el Secretari de Comunicació de Cs creu que “és el campi qui pugui del Procés, el reconeixement del seu fracàs”.

Sobre la possible investidura telemàtica de Puigdemont, De Páramo ha reiterat que “és una presa de pèl” perquè “es creu que és el president d’una república Matrix des de Brussel·les i per Skype” quan “hauria de veure el resultat de les urnes on ha perdut les eleccions i les ha guanyat Cs”.

Volver a ACTUALIDAD