Actualitat

Mejías: “Els Comuns i els independentistes fan un canvi de cromos entre els pressupostos municipals i la composició de la Mesa del Parlament”

by cscatalunya — 14 gener 2018 @ 12:12
Comparte

La líder de Cs a Barcelona demana a Puigdemont “que deixi de fer el ridícul internacional volent governar Catalunya des de Brussel·les i per Skype”

La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Barcelona, Carina Mejías, ha denunciat que “els Comuns i els independentistes fan un canvi de cromos entre els pressupostos municipals i la composició de la Mesa del Parlament”. Mejías ho ha dit en una visita a la festa dels Tres Tombs de Sant Andreu i després que, com a presidenta de la Comissió d’Economia i Hisenda, se li demanés “per sorpresa” ajornar aquest punt de l’ordre del dia argumentant que “se celebraria una comissió extraordinària per aprovar els pressupostos i necessitaven més temps per negociar”.

La líder de Cs a Barcelona considera que aquest “pagament de favors” és “per la campanya dels comuns a favor de la DUI” i que “posa de manifest de nou que sempre els trobem al costat dels independentistes”. Per això, demana a Podemos “que tornin al sentit comú”“que respectin les institucions catalanes i el que han demanat la majoria de catalans que no volen un Parlament que se salti les lleis”.

Mejías també ha demanat a Puigdemont “que deixi de fer el ridícul internacional volent governar Catalunya des de Brussel·les i per Skype”. I ha recordat que “Cs ha guanyat les eleccions en vots i escons i volem que la Mesa del Parlament reflecteixi aquests resultats”.

Volver a ACTUALIDAD