Actualitat

Arrimadas: “Cs es consolida amb un projecte il·lusionant i reformista per a Catalunya i per tota Espanya”

by cscatalunya — 15 gener 2018 @ 11:36
Comparte

La candidata de Cs assegura que “l'independentisme està en les seves hores més baixes: té menys vots, menys escons i està fracturat”

“Cs es consolida amb un projecte il·lusionant i reformista per a Catalunya i per tota Espanya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3 en relació a les enquestes que mostren un ascens del seu partit.

Arrimadas ha assegurat que la formació taronja “garanteix responsabilitat i serietat impulsant un projecte il·lusionant i positiu” i recorda que el seu partit ja ha aconseguit avançar en qüestions com la llei d’autònoms, una setmana més de permís de paternitat i l’equiparació salarial dels cossos i forces de seguretat de l’Estat.

La candidata de Cs a presidir la Generalitat ha dit que treballarà “per ser presidenta” i ha criticat que Podem “hagi anul·lat la possibilitat de tenir en la presidència a algú que ha guanyat les eleccions, que no se salta les lleis i que només l’utilitza per a la independència”.

La portaveu nacional de Cs considera que “l’independentisme està en les seves hores més baixes, amb menys vots, menys escons i fracturat”. I ha reiterat que Puigdemont fugit de la justícia i amb greus causes pendents no pot ser president de la Generalitat”: “Viu en una realitat paral·lela, publicant webs i pensant que viu en una república; però viu a Matrix”.

Sobre la sentència del Cas Palau que es farà pública avui, Arrimadas s’ha mostrat convençuda que “la cúpula de Convergència s’ha endut comissions” i que “han saquejat els comptes públics de Catalunya”. “Alguns han agafat la estelada per tapar les retallades i la corrupció” ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD