Actualitat

Arrimadas: “El millor que li pot passar a Catalunya és tenir un govern que torni a la legalitat i al sentit comú”

by cscatalunya — 18 gener 2018 @ 14:56
Comparte

La candidata de Cs, a TV3: “Puigdemont no pot ser president de la Generalitat perquè està fugit, ha perdut les eleccions i no té un projecte per a tots els catalans”

 “El millor que li pot passar a Catalunya és tenir un govern que torni a la legalitat i al sentit comú”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘Els Matins’ de TV3 després d’advertir que “ni Puigdemont, ni Junqueras” ni el nou president del Parlament, Roger Torrent, “seran capaços de fer-ho” perquè “tornaran a fer el mateix” que en la legislatura anterior.

Després que ahir es constituís la Mesa del Parlament, Arrimadas també ha criticat a Podemos per posar-se “del costat dels partits separatistes” i “donar un cop de porta” al partit que ha guanyat les eleccions perquè presideixi la cambra catalana algú disposat a “no saltar-se les lleis”, referint-se a José María Espejo-Saavedra.

“Alguns estan lluitant per allargar aquest ‘procés’”, ha lamentat Arrimadas, després de reconèixer que li agradaria “reconduir la situació a Catalunya perquè hi ha moltes necessitats socials” i reformes “urgents”, com un millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes.

A pocs dies que es produeixi la sessió d’investidura,  Arrimadas veu “impensable i de sentit comú” que “Puigdemont no pot ser president de la Generalitat perquè està fugit, ha perdut les eleccions i no té un projecte per a tots els catalans”. A més, ha recordat que no pot ser president algú que “es va presentar en les eleccions del 21D en coalició amb Convergència”, condemnada per corrupció pel Cas Palau.

Volver a ACTUALIDAD