Actualitat

De Páramo sobre la Resolució de TC “És de sentit comú que qui està fugit de la Justícia no pot ser president de la Generalitat”

by cscatalunya — 28 gener 2018 @ 12:00
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs espera que Torrent actuï com “el president d'un parlament que és de tots els catalans” acatant la resolució del Tribunal Constitucional

Barcelona, diumenge 28 de gener del 2018.

“És de sentit comú que qui està fugit de la Justícia no pot ser president de la Generalitat”. Així s’ha expressat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, després que ahir el Tribunal Constitucional (TC) dictaminés que Carles Puigdemont no pot ser president sense estar present en la cambra, la qual cosa considera una resolució “lògica”.

En declaracions als mitjans de comunicació a Barcelona, De Páramo ha demanat als partits separatistes que “no ens facin perdre més temps” i deixin de “degradar la figura del Parlament” que hauria de representar a tots els catalans. “No es pot convertir el Parlament en el plató dels ‘shows’ de Puigdemont”, ha manifestat.

A més, ha demanat al president de la cambra, Roger Torrent, que actuï “com el president d’un parlament que és de tots” i acati la resolució del TC.

Volver a ACTUALIDAD