Actualitat

Inés Arrimadas: “No es pot celebrar un ple per investir una persona que està fugida de la Justícia”

by cscatalunya — 30 gener 2018 @ 14:42
Comparte

• Cs demana empara al president del Parlament perquè es comporti com “el president de tots els catalans i no només de Puigdemont” i sol·licita als lletrats un informe sobre la investidura

“No es pot celebrar un ple per investir una persona que està fugida de la Justícia i fora de Catalunya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi decidit “allargar l’agonia del ‘procés’” ajornant el ple d’investidura que hauria d’haver-se produït avui, de manera que “no soluciona el problema de fons: que Puigdemont no pot ser president de la Generalitat”.

“Li demanem a Torrent que treballi per a tots els catalans i no només com a representant d’un pròfug de la Justícia”, ha manifestat Arrimadas, després d’anunciar que Ciutadans presentarà un recurs d’empara* al president de la Cambra perquè es comporti com “el defensor de tots els diputats”.

En una roda de premsa en el Parlament, Arrimadas ha denunciat la situació “d’inestabilitat” en la qual està sotmesa Catalunya i per això ha demanat als lletrats del Parlament un informe per aclarir com queden ara els terminis per a la investidura. Així mateix, ha instat els partits separatistes a “reconèixer en públic que Puigdemont no tornarà a ser president de la Generalitat i que el ‘procés’ no té escapatòria”. I ha conclòs: “No volem que Catalunya segueixi assistint al show de Puigdemont; Catalunya es mereix molt més”.

Volver a ACTUALIDAD