Actualitat

Arrimadas: “M’agradaria que els partits separatistes reconeguin en públic el que diuen en privat; que Puigdemont no tornarà a ser president”

by cscatalunya — 1 febrer 2018 @ 09:08
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya aposta per “solucions realistes i tornar a la legalitat amb un projecte per a tots els catalans”

“M’agradaria que els partits separatistes reconeguin en públic el que diuen en privat: que Puigdemont no tornarà a ser president”. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio, on ha instat els partits separatistes a “renunciar a l’obsessió independentista” i reconèixer que “el ‘procés’ no donarà els fruits que durant tants anys han promès”.

Arrimadas ha advertit que, per molt que “allarguin el seu discurs”, es veurà que el desafiament separatista “no porta enlloc”. També ha lamentat que Catalunya segueixi en aquesta situació “d’inseguretat jurídica i incertesa”, després que el president del Parlament, Roger Torrent, ajornés el ple d’investidura, però segueixi mantenint Puigdemont com a candidat.

“El ‘procés’ ha fet molt de mal”, ha criticat, i ha demanat “solucions realistes, tornar a la legalitat i tenir un projecte per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD