Actualitat

De Páramo: “Catalunya no pot seguir paralitzada: Game Over, senyor Puigdemont”

by cscatalunya — 4 febrer 2018 @ 13:28
Comparte

· El Secretari de Comunicació de Cs destaca que "ERC i Convergència han trencat la societat catalana i pel camí s'han trencat ells també"

“Catalunya no pot seguir paralitzada: Game Over, senyor Puigdemont”. Així s’ha expressat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt al Parlament, Fernando de Páramo, en declaracions als mitjans de comunicació a Barcelona. Per al diputat de Cs, algú de Junts per Catalunya hauria de tenir la valentia de dir-li a Puigdemont que “és passat” i així poder “passar pàgina i ocupar-nos dels veritables problemes dels catalans”.

El Secretari de Comunicació de la formació taronja ha destacat que “ERC i Convergència han trencat la societat catalana i pel camí s’han trencat ells també”. Segons De Páramo, s’hauria de parlar més d’altres temes a Catalunya, com per exemple de la corrupció. No obstant això, ha lamentat que “es parli més de la casa de Puigdemont que dels casos de corrupció que hi ha dins del seu propi partit”.

 

Volver a ACTUALIDAD