Actualitat

Ciutadans (Cs) condemna l’onzè atac en dos anys a la seu del partit a l’Hospitalet de Llobregat

by cscatalunya — 6 febrer 2018 @ 20:37
Comparte

El portaveu local, Miguel García, afirma que malgrat els atacs a Cs no retrocedirà "ni un pas en la defensa de la democràcia"

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha condemnat “les amenaces, coaccions i violència en totes les seves formes” després que avui a la seu del partit de la localitat hagin aparegut pintades d’una estelada i la paraula ‘Neo Fatxes’. Es tracta de l’onzè atac en dos anys sofert en aquesta seu i el primer d’aquest 2018.

García ha afirmat que des de la seva formació no retrocedirà “ni un pas en la defensa de la democràcia”. I ha afegit que ara més que mai treballaran per “construir una Catalunya en la qual es respectin totes les idees, en la qual les opinions es puguin expressar lliurement i es garanteixi la convivència entre tots els ciutadans”

A més de l’atac a la seu de l’Hospitalet, avui també han aparegut pintades a la seu de Ciutadans a Lleida.

Volver a ACTUALIDAD