Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont pot anar a EuroDisney a què els seus diputats l’investeixin president, però al món real el pròxim president serà triat en el Parlament”

by cscatalunya — 7 febrer 2018 @ 16:52
Comparte

• La líder de Cs, després de visitar la Fundació Catalònia: “Preferim parlar del que ens uneix no del ‘procés’, que divideix i bloqueja Catalunya”

Cerdanyola del Vallès, dimecres 7 de febrer del 2018. “Puigdemont pot anar a EuroDisney si vol a què els seus diputats l’investeixin president, però al món real el pròxim president de la Generalitat serà triat en el Parlament”. Així ho ha assegurat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, referint-se a un nou “capítol del show de Puigdemont” en proposar una ‘doble investidura’ des de Brussel·les.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions després de visitar la Fundació Catalònia, un “referent en l’atenció integral a persones amb discapacitat”. En declaracions als mitjans de comunicació, ha advertit que els catalans no es mereixen “estar tot el dia pensant en com complir els desitjos d’un escapolit de la Justícia que ni tan sols està aquí per donar la cara”.

Així mateix, la líder de Cs a Catalunya ha lamentat que “la falta de pressupostos i la falsa preocupació per la independència” estiguin afectant la feina d’aquesta i d’altres associacions. Així mateix, ha defensat: “Des de Ciutadans preferim parlar del que ens uneix, no del ‘procés’, que divideix i bloqueja Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD