Actualitat

Jean Castel: “És necessari incrementar els efectius policials a Girona en benefici de la seguretat i la tranquil·litat de tots els gironins”

by cscatalunya — 7 febrer 2018 @ 17:15
Comparte

El diputat de Cs per Girona proposa desplegar un operatiu a Figueres davant els nombrosos robatoris i assetjaments a la zona oest de la ciutat

Parlament de Catalunya, dimecres 7 de febrer del 2018. “És necessari incrementar els efectius policials a Girona en benefici de la seguretat i la tranquil·litat de tots els gironins”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean M. Castel, després de presentar una iniciativa* al Parlament de Catalunya per combatre les accions d’una trentena d’organitzacions criminals a la província, segons dades del Ministeri d’Interior. En aquest sentit, ha apostat per “augmentar el nombre d’unitats especialitzades en bandes organitzades” i per “establir mesures de col·laboració entre cossos policials”, entre d’altres mesures recollides a la proposta de Cs.

Jean M. Castel també ha defensat desplegar un operatiu a Figueres davant els diversos altercats que creen inseguretat ciutadana de forma continuada a la zona oest de la ciutat: “Hem de fer front a aquesta problemàtica amb mesures dissuasives i de prevenció”. I ha recordat que “alguns dels darrers casos han arribat a posar en risc la seguretat dels veïns”.

Volver a ACTUALIDAD