Actualitat

Inés Arrimadas: “Catalunya no pot seguir bloquejada per un escapolit de la Justícia”

by cscatalunya — 15 febrer 2018 @ 13:12
Comparte

• La líder de Cs sol·licita "'un ple del desbloqueig' perquè Torrent i els partits separatistes donin la cara davant els catalans”

“Catalunya no pot seguir bloquejada per un escapolit de la Justícia i per un president del Parlament que fa d’advocat defensor de Puigdemont”. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a la situació de “paràlisi institucional i incertesa” que hi ha a Catalunya provocada pels partits separatistes que es neguen a “acceptar que el ‘procés’ ha fracassat”.

En una roda de premsa en el Parlament, Arrimadas ha insistit que està “en mans” del president de la cambra, Roger Torrent, “desbloquejar la situació” i li ha tornat a demanar que “iniciï una nova ronda de contactes” per triar un altre candidat. Si no renuncia a la candidatura de Puigdemont en els pròxims dies, des de Ciutadans demanaran un “’Ple del Desbloqueig’ perquè ell i els partits separatistes hagin de donar la cara” davant els catalans, siguin “transparents i acceptin que el xiclet del processisme no dóna per a més”. 

Arrimadas ha destacat la necessitat de reprendre la normalitat a Catalunya i “tornar a parlar dels problemes dels catalans”. Ho ha dit després que aquest matí s’hagi reunit amb representants de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) en el Parlament, on li han traslladat les dificultats a les quals s’enfronten els treballadors públics per la “inestabilitat” a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD