Actualitat

Jorge Soler: “És necessari augmentar el nombre de llevadores als hospitals per millorar l’atenció a les mares i el servei prestat”

by cscatalunya — 20 febrer 2018 @ 17:27
Comparte

• El portaveu de Sanitat de Cs defensa “assegurar l'assistència individualitzada durant els parts” en tots els hospitals catalans

“És necessari augmentar el nombre de llevadores als hospitals per millorar l’atenció a les mares i el servei”. Així ho ha dit el portaveu de Sanitat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, en relació a un estudi del Col·legi Oficial d’Infermers de Barcelona, que indica que el 40% dels hospitals catalans no es troben en condicions d’oferir un acompanyament continuat, personal i integral als parts. Davant d’aquesta situació, Cs ha presentat una iniciativa a la cambra catalana amb l’objectiu d’implantar les ràtios adequades de llevadores per “assegurar assistències individualitzades a cada pacient durant els parts” en tots els hospitals.

Segons les últimes dades disponibles, “a Catalunya hi ha 31 llevadores per 100.000 dones quan la mitjana dels països de l’OCDE dobla la xifra de professionals”, ha destacat Jorge Soler.

En el següent enllaç podeu trobar la proposta

 

Cs Llevadores

Volver a ACTUALIDAD