Actualitat

Arrimadas, als partits separatistes: “Que deixin de perdre el temps i reconeguin que el ‘procés’ és una gran mentida”

by cscatalunya — 21 febrer 2018 @ 12:36
Comparte

• Després de reunir-se amb el president de PIMEC, la líder de Cs adverteix que Catalunya necessita “un govern estable, que compleixi les lleis i que doni seguretat econòmica i jurídica”

“Ja estem acostumats a veure el campi qui pugui del ‘procés’; Que deixin de perdre el temps i reconeguin que és una gran mentida”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que aquests dies diversos representants dels partits separatistes estiguin reconeixent davant els jutges que el referèndum il·legal de l’1-O va ser ‘simbòlic’. En aquest sentit, Arrimadas els ha demanat que deixin de “vendre fum” i admetin que “el ‘procés’ no ha portat res bo, només frustració, fractura social i pèrdua d’oportunitats”.

Inés Arrimadas ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb el president de PIMEC, Josep González, amb qui la formació taronja ha “col·laborat en la preparació de la Llei d’Autònoms que Cs va presentar en el Congrés, en la Llei de morositat i en una Llei de Contractes del sector públic més justa”.

Durant la trobada, Arrimadas ha constatat que a Catalunya “hi ha molta feina per fer”, per la qual cosa ha destacat la necessitat de tenir “un govern estable, que compleixi les lleis i que garanteixi seguretat econòmica i jurídica”.

Respecte a la proposta de Cs que se celebri un ple del desbloqueig en el Parlament i de la qual encara no hi ha resposta per part del president de la Cambra, Roger Torrent, Arrimadas li ha advertit novament que “si ho segueix bloquejant” Cs demanarà un recurs d’empara al Tribunal Constitucional en els propers dies. “Torrent és molt ràpid per fer declaracions a favor de la independència o de Puigdemont, però al partit que ha guanyat les eleccions encara no ens ha contestat”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD