Actualitat

Fernando de Páramo: “Gràcies a Cs hi haurà un ple de desbloqueig perquè els partits independentistes donin la cara”

by cscatalunya — 23 febrer 2018 @ 12:11
Comparte

• El portaveu anuncia que "la proposta matrix de JxCat està fora de la realitat: tots sabem que Puigdemont no serà president”

“Gràcies a Cs hi haurà un ple de desbloqueig perquè els partits independentistes donin la cara”. Així ho ha dit el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a Catalunya i secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, després que el seu partit hagi aconseguit que la Mesa del Parlament tiri endavant la seva proposta de celebrar “un ple del desbloqueig” la setmana vinent a la cambra catalana “malgrat que Roger Torrent i els partits separatistes han fet tot el possible perquè no se celebri”. I ha assegurat que “el president del Parlament és en realitat el president del bloqueig: en lloc de defensar els drets de tots els diputats, ha fet tot el contrari”.

En una roda de premsa al Parlament després de la Mesa i Junta de Portaveus, el portaveu de Cs ha anunciat que el seu partit portarà a aquest ple una Proposta de Resolució* “per desbloquejar la situació, engegar les institucions i que el nou govern compleixi amb la llei, la democràcia i treballi per solucionar els problemes reals”, després de la “paràlisi” a Catalunya causada per JxCat i ERC. A més, ha destacat que el ple servirà per “posar llum i taquígrafs a les baralles dels partits independentistes” perquè, gràcies a Cs, “ja no valen les baralles en despatxos i a porta tancada”.

A més, Fernando de Páramo ha explicat que Cs demanarà una reconsideració a la Mesa del Parlament de la Proposta de Resolució que JxCat portarà al ple ja que “va en contra de la legalitat i de la democràcia” i considera que “és una proposta ‘mátrix’ perquè viu en la realitat de Puigdemont i no en la dels catalans”. “Puigdemont no serà president; potser algú de JxCat hauria de ser valent i dir-li”, ha resolt.

 

 

Volver a ACTUALIDAD