Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont és el candidat perfecte de la CUP perquè pensa i fuig com Anna Gabriel”

by cscatalunya — 25 febrer 2018 @ 14:25
Comparte

· La líder de Cs assegura que Colau “genera incertesa sobre Barcelona i conflicte entre les administracions” amb la seva plantada al Rei

 Puigdemont és el candidat ideal de la CUP perquè pensa i fuig com Anna Gabriel”. Així ho ha dit a líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després de visitar L’Hospitalet de Llobregat pel Dia d’Andalusia i després de bque Carles Puigdemont hagi instat al Rei Felipe VI a que demani disculpes per les càrregues de l’1-O.

La líder de Cs ha recordat que Puigdemont “viu en una realitat paral·lela, en una república independent que no arribarà mai” i ha dit que és “un fugit de la justícia que no ha tingut la valentia de donar la cara davant els tribunals com fan la resta de ciutadans”.

Arrimades també ha criticat que el president de la Cambra Catalana i l’alcaldessa de Barcelona “no han entès quin és el seu paper” amb la seva plantada al Rei en la inauguració del Mobile World Congress (MWC). Li recorda a Torrent que “en democràcia un president del Parlament ha de fer discursos institucionals i no mítings d’ERC” i a Colau que “ha d’estar a l’alçada de les circumstàncies representant a tots els barcelonins” i “no generar incertesa sobre Barcelona i conflicte entre les administracions”.

La líder de la formació taronja s’ha mostrat satisfeta per la celebració d’aquest dijous del “ple del desbloqueig i de la transparència” impulsat per Cs. Ha dit que “els partits independentistes hauran de fer el que no volen fer i és donar la cara davant els catalans”“Que acceptin el seu fracàs, que diguin la veritat i reconeguin que no hi haurà una república catalana independent” perquè“Catalunya es mereix un govern estable que compleixi amb les resolucions judicials i que governi per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD