Actualitat

Jorge Soler: “Cal invertir més recursos en la investigació de l’ictus infantil i oferir un servei de recuperació més integral als pacients”

by cscatalunya — 27 febrer 2018 @ 15:42
Comparte

· El portaveu de Sanitat de Cs proposa proporcionar a les famílies dels malalts recursos informàtics per la gestió de la patologia, entre d’altres mesures

“A Cs defensem invertir més recursos en la investigació de l’ictus infantil i en oferir un servei de recuperació més integral als nens amb aquesta patologia”.Així ho ha dit el portaveu de Sanitat i diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, que ha destacat que una gran part dels menors afectats “queda amb seqüeles cròniques, que requereixen un gran suport social i familiar”. Per això, també ha insistit en la necessitat de proporcionar a les famílies dels pacients “recursos informàtics per una millor gestió de la malaltia”.

Jorge Soler ha anunciat que el seu grup parlamentari ha demanat la compareixença al Parlament de un representant del Projecte Actictus de l’Hospital Sant Joan de Déu per “explicar la situació de l’ictus infantil a Catalunya”. I ha posat en valor la tasca que desenvolupen els professionals sanitaris que treballen en aquest camp.

(*) Adjuntem una Proposta de Resolució de Cs en aquest sentit i la sol·licitud de compareixença.

356 Actictus

Pr Ictus

Volver a ACTUALIDAD