Actualitat

Rivera: “Rajoy ho té molt fàcil perquè la legislatura sigui fructífera; complir l’acord d’investidura i les 150 reformes taronges”

by cscatalunya — 28 febrer 2018 @ 12:09
Comparte

• En una visita al Mobile World Congress, Rivera avisa: “Davant la irresponsabilitat del populisme i separatisme, els que volem una Catalunya dins d'Espanya hem de donar suport a un Congrés com aquest”

“Rajoy ho té molt fàcil perquè la legislatura sigui fructífera i llarga; complir l’acord d’investidura i les 150 reformes taronges”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, en referència als Pressupostos Generals de l’Estat que la formació taronja no donarà suport “si el Govern d’Espanya no canvia les seves polítiques”. Segons Rivera, això passa per “baixar l’IRPF” a la classe mitjana i treballadora, per equiparar el salari als diferents cossos i forces de seguretat i per l’augment del permís de paternitat.

Rivera ha instat Rajoy a “deixar d’atacar a Ciutadans i atacar l’atur, la corrupció, millorar l’economia i garantir unes pensions dignes”. També s’ha dirigit al líder del PSOE, Pedro Sánchez, a qui li ha demanat que “deixi de fer de comentarista i segui a negociar els canvis d’Espanya” com fa Ciutadans.

El president de la formació liberal ha fet aquestes declaracions abans de visitar el Mobile World Congress de Barcelona, juntament amb la líder del partit a Catalunya i portaveu nacional, Inés Arrimadas, i la líder a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. Rivera ha destacat la importància que Barcelona aculli l’esdeveniment, que genera molts llocs de treball, i ha criticat el paper de l’alcaldessa Ada Colau i del president del Parlament, Roger Torrent, per la plantada al Rei.

“Davant la irresponsabilitat del populisme i separatisme, els que volem una Catalunya dins d’Espanya i d’Europa hem de donar suport a un Congrés com aquest”, ha sentenciat. 

D’altra banda, Rivera ha criticat la situació de “bloqueig” que hi ha a Catalunya i espera que el ple de demà serveixi perquè els partits separatistes “hagin de dir a tots els catalans què faran”. També s’ha referit al suposat pacte entre els partits per fer Jordi Sànchez president de la Generalitat: “La proposta d’un candidat que trepitjava els cotxes de la Guàrdia Civil no és la millor forma de tornar a la convivència”.

Volver a ACTUALIDAD