Actualitat

Arrimadas, als partits separatistes: “Vostès no volen que hi hagi ni govern ni president de la Generalitat, només volen allargar el ‘procés’”

by cscatalunya — 1 març 2018 @ 12:55
Comparte

• Cs demanarà empara al Tribunal Constitucional després de considerar que s'han vulnerat els drets dels diputats per part de la Mesa del Parlament

“Vostès no volen que hi hagi ni govern ni president de la Generalitat, només volen allargar el ‘procés’”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, als partits separatistes en el ‘ple del desbloqueig’ impulsat per la formació taronja i que ha servit perquè “hagin de donar la cara” i per “constatar que no tenen ni full de ruta ni un projecte per a tots els catalans”.

Durant la seva intervenció en el Parlament, Arrimadas ha lamentat que “el ‘procés’ s’hagi convertit en el ‘modus vivendi’” d’uns quants que no tenen “la valentia de reconèixer públicament, però sí davant els jutges, que tot és una farsa”. “Deixin d’enganyar els seus votants i de faltar el respecte a la majoria social que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”, ha exigit.

Així mateix, ha advertit que, mentre ells segueixen “gastant-se els diners de tots els catalans en coses que no han servit ni serviran per res”, Catalunya segueix sent la comunitat autònoma amb “les pitjors llistes d’espera en dependència i la que té més barracons a les escoles” de tota Espanya. Per això, els ha instat a tornar a la “realitat, al respecte i a la veritat”, que faran “molta falta en la nova etapa política que necessitem a Catalunya”. I ha afegit: “El primer pas del realisme que els fa falta és reconèixer la victòria de Ciutadans en les eleccions del 21D”.

També ha criticat al president de la Cambra, Roger Torrent, per haver permès que es voti la proposta dels partits separatistes que va en contra de “les resolucions del Tribunal Constitucional”“Vostè ha tornat a situar el Parlament fora de la legalitat; és la senyora Forcadell 2.0”, ha sentenciat. Per això, Ciutadans demanarà un recurs d’empara al TC perquè considera que s’estan vulnerant els seus drets com a diputats.

Volver a ACTUALIDAD