Actualitat

Arrimadas, després de la renúncia de Puigdemont: “No ha pogut allargar-ho més i ha hagut de fer un pas al costat el dia del ple del desbloqueig de Cs”

by cscatalunya — 1 març 2018 @ 20:48
Comparte

• La líder de Cs assegura que els partits separatistes “no busquen un president, sinó allargar el ‘procés’ que s'ha convertit en el seu ‘modus vivendi’”

Barcelona, dijous 1 de març del 2018. “Puigdemont no ha pogut allargar-ho més i ha hagut de fer un pas al costat el dia del ple del desbloqueig de Cs”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després de conèixer que Carles Puigdemont “s’ha hagut de retirar” després de veure “l’esperpent” de “discurs dels partits separatistes” en el ple del desbloqueig i la transparència impulsat per la formació taronja.

Arrimadas ha advertit que els partits separatistes “no estan buscant un president de la Generalitat, sinó allargar el ‘procés’ que s’ha convertit en el seu ‘modus vivendi’” i “no enfrontar-se a la realitat” que “no tenen ni suport internacional, ni cobertura legal, ni majoria social ni raó”.

“Volem que s’acabi ja el ‘procés’”, ha sentenciat Arrimadas, després de reiterar que s’ha convertit en “un malson per a una majoria de catalans i que ha il·lusionat a l’altra part, als qui se’ls ha enganyat d’una forma reiterada”.

Volver a ACTUALIDAD