Actualitat

Fernando de Páramo: “Puigdemont ja és passat; és una màquina de fer perdre el temps als catalans”

by cscatalunya — 2 març 2018 @ 13:58
Comparte

• El Secretari de Comunicació de Cs, sobre la proposta de fer Sànchez president de la Generalitat: “No tenen ningú que no estigui imputat o que no hagi pujat damunt els cotxes de la Guàrdia Civil?”

Parlament de Catalunya, divendres 2 de març del 2018. “Puigdemont ja és passat; Ha estat una màquina de fer perdre el temps als catalans”. Així ho ha dit el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en el Parlament i Secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, després que ahir Carles Puigdemont fes un pas al costat gràcies al ple del desbloqueig i la transparència de Cs.

De Páramo està convençut que els partits separatistes “no volen un president de la Generalitat” i que la proposta de Puigdemont de fer Jordi Sànchez president “és una estratègia per allargar el ‘procés’” que “s’ha convertit per a alguns en el seu ‘modus vivendi’”.

En una roda de premsa a la Cambra catalana, ha advertit que Sànchez no és la persona adequada per encapçalar el govern i s’ha preguntat: “No tenen ningú que no estigui imputat o que no hagi pujat damunt els cotxes de la Guàrdia Civil?”. Ha reconegut estar “preocupat” per la situació de “bloqueig” que hi ha a Catalunya, de la qual ha responsabilitzat al president del Parlament, Roger Torrent: “És Forcadell 2.O, saltant-se les lleis i silenciant el partit que ha guanyat les eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD