Actualitat

Cs aposta per incrementar les hores d’Educació Física en primària i secundaria per combatre el sedentarisme dels alumnes a Catalunya

by cscatalunya — 3 març 2018 @ 09:47
Comparte

Javier Rivas recorda que la tercera hora d’Educació Física “ja se està implantant en escoles d’altres Comunitats Autònomes i en a la resta de la UE”

Parlament de Catalunya, divendres 2 de març del 2018. El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Javier Rivas, ha proposat “incrementar les hores d’educació física als centres escolars de Catalunya” amb l’objectiu de “combatre el sedentarisme en la població infantil”, que es d’un 73% segons dades de l’OCDE. Després de presentar una Proposta de Resolució* en aquest sentit, ha destacat que aquesta problemàtica causa “problemes cardiovasculars, obesitat, diabetis i problemes musculars” i, davant d’aquesta situació ha insistit en la necessitat “d’incrementar a tres les hores setmanals l’Educació Física en primària i secundaria”, com fan altres Comunitats Autònomes i països de la Unió Europea.

En relació a l’informe PISA, en el que s’indica que els països amb millors resultats acadèmics dediquen més percentatge de temps escolar a l’esport, el diputat de Cs ha defensat l’Educació Física com “mètode escolar de millora física del alumnes, però també a l’hora d’obtenir resultat acadèmics i de ser més feliços”.

Volver a ACTUALIDAD