Actualitat

Roldán: “Els partits separatistes no volen un president que governi per a tots els catalans, només volen allargar el ‘procés’”

by cscatalunya — 3 març 2018 @ 12:53
Comparte

La diputada de Cs apunta:“Després del ple del desbloqueig de Cs, a Puigdemont no li ha quedat altra opció que reconèixer que ell ja és passat per a Catalunya”

Barcelona, dissabte 3 de març del 2018. “Els partits separatistes no volen un president que governi per a tots els catalans, només volen allargar el xiclet del ‘procés’”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en referència a la proposta dels partits separatistes de fer Jordi Sànchez president de la Generalitat, la qual cosa considera només “una estratègia per seguir amb el ‘procés’”. En declaracions als mitjans de comunicació, s’ha preguntat: “No tenen un altre candidat que no estigui imputat?”.

Roldán ha criticat que els partits separatistes només es “posin d’acord per intentar trencar Espanya i per sortir de la Unió Europea” i els ha advertit que “està a les seves mans formar un govern que respecti les lleis democràtiques i que retorni la normalitat institucional a Catalunya”.

Així mateix, ha defensat que, gràcies al ple del desbloqueig i la transparència de Cs “s’ha vist la inconsistència dels partits separatistes” i “a Puigdemont no li ha quedat altra opció que reconèixer el que ja li havíem advertint des de Ciutadans, que ell ja és passat per a Catalunya”.

A preguntes dels periodistes, després que ahir Fèlix Millet quedés en llibertat després de pagar la fiança pel cas Palau, Roldán espera que “Convergència també compleixi amb les resolucions judicials i retorni els 6,6 milions d’euros que va robar a tots els catalans” a través de ‘mordidas’ il·legals en el Cas Palau. “Espero que els qui deien que Espanya ens roba i els que tenen les seus embargades retornin ja aquests diners que ens han robat”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD