Actualitat

Arrimadas, després de reunir-se amb Torrent: “Segueix llegint el guió que li dicta Puigdemont des de Brussel·les”

by cscatalunya — 5 març 2018 @ 20:41
Comparte

La líder de Cs avisa:“Proposar Sànchez com a president és una broma de mal gust; només volen més ‘lío’, més enfrontament i més 155”

Parlament de Catalunya, dilluns 5 de març del 2018. “Torrent segueix llegint el guió que li dicta Puigdemont des de Brussel·les; Puigdemont dicta, Torrent executa”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de reunir-se amb el president del Parlament, Roger Torrent, qui ha proposat com a candidat a la presidència de la Generalitat a Jordi Sànchez, “que té greus causes amb la Justícia i que està a la presó”. Aquesta va ser la proposta de Carles Puigdemont qui, fa uns dies, va fer un pas al costat davant el ple del desbloqueig de Cs: “Si Puigdemont demana temps, Torrent l’hi dóna; Si Puigdemont demana un candidat, Torrent li compra l’argument”, ha sentenciat.

En una roda de premsa en la cambra catalana, la líder de Cs ha lamentat que Torrent “no estigui pensant en set milions i mig de catalans, sinó en un català que va fugir de la Justícia i que no ha guanyat les eleccions”, referint-se a Puigdemont.

Després de la trobada, ha evidenciat que els partits separatistes “no volen que Sànchez sigui president”, sinó que es tracta “d’una broma de mal gust perquè volen més ‘lío’, més enfrontament amb el Govern d’Espanya i més 155”. “L’única manera que tenen d’allargar el ‘procés’ és proposar un candidat que ni ells volen”, ha advertit.

La líder de Cs ha destacat la necessitat de tornar a la “normalitat a Catalunya, de cosir la societat” i d’acabar amb “la farsa”. Ha assegurat que la responsabilitat està “en mans” de Torrent, qui ha de deixar de “mirar cap a un altre costat perquè el Parlament no és seu ni de Puigdemont, és de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD