Actualitat

Arrimadas, sobre l’espionatge polític dels anteriors governs separatistes de la Generalitat: “Volem que donin la cara en el Parlament perquè això és impropi d’una democràcia”

by cscatalunya — 6 març 2018 @ 13:14
Comparte

• Ciutadans demana al Parlament que Puigdemont i Comín, "fugits de la Justícia, no segueixin cobrant el seu sou pagat per tots els catalans”

“Volem que donin la cara en el Parlament perquè això és impropi d’una democràcia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que la Mesa del Parlament no hagi admès a tràmit la proposta de la formació taronja de crear una comissió d’investigació “sobre l’espionatge polític dels anteriors governs separatistes de la Generalitat a través d’agents dels Mossos” amb el vot en contra dels partits separatistes i amb l’abstenció del PSC, que li ha “sorprès”.

En una roda de premsa a la Cambra catalana després de la Mesa i Junta de Portaveus, Arrimadas ha defensat la creació d’aquesta Comissió i ha demanat a la resta de forces polítiques de l’oposició no donar “excuses als partits separatistes per intentar bloquejar-la”. Per això, ha anunciat que està ja en converses amb la resta de partits per intentar impulsar conjuntament la proposta perquè els responsables d’anteriors governs separatistes hagin de “donar explicacions”.  “Ja sabem que els partits separatistes tenen una gran ‘estelada’ per tapar-ho tot, però no els donem excuses”, ha sentenciat.

D’altra banda, Ciutadans ha demanat al Parlament que Carles Puigdemont i Toni Comín, “diputats fugits de la Justícia, no segueixin cobrant un sou pagat per tots els catalans” quan “ni estan a Catalunya, ni vénen al Parlament, ni treballen pels problemes dels catalans”.

A preguntes dels periodistes, Arrimadas també s’ha referit a la notícia que publica avui el diari El Mundo i que explica el que des de Ciutadans “ja fa temps que adverteixen”: “El ‘procés’ s’ha utilitzat com a manta per tapar el 3% i les retallades del govern d’Artur Mas”.

Volver a ACTUALIDAD