Actualitat

Arrimadas: “No es pot fer una investidura de forma telemàtica ni telepàtica, ni ser President fugit de la Justícia o des de la presó”

by cscatalunya — 7 març 2018 @ 11:56
Comparte

Cs demana en el Parlament crear un grup de treball per reduir la bretxa salarial i la precarietat que pateixen les dones

Barcelona, dimecres 7 de març del 2018. “No es pot fer una investidura de manera telemàtica ni telepàtica, ni ser president de la Generalitat fugit de la Justícia o des de la presó”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en referència a la proposta del president del Parlament, Roger Torrent, d’investir Jordi Sànchez president, malgrat que saben que “no podrà ser-ho”.

En declaracions als mitjans de comunicació, ha assegurat que “ni JxCat ni ERC volen que Sànchez sigui president, sinó que l’única cosa que volen és allargar el ‘procés’ i el relat del victimisme”. Arrimadas ha reiterat la necessitat “d’acabar amb la farsa” que ells mateixos reconeixen i que Catalunya tingui un govern que solucioni els problemes que ha causat el govern separatista. “L’única cosa que han aconseguit ha estat trencar la societat i fer fugir empreses i oportunitats”, ha sentenciat.

La líder de Cs ha fet aquestes afirmacions abans d’assistir a un debat organitzat per la delegació del Govern d’Espanya a Catalunya, en motiu del Dia Internacional de la Dona. Sobre aquesta qüestió, Arrimadas ha anunciat que Ciutadans ha demanat la creació d’un grup de treball en el Parlament per avançar en polítiques de conciliació, “reduir la bretxa salarial i la precarietat que pateixen les dones”.

“Volem que de la situació de la dona es parli no només el 8 de març, sinó els 365 dies de l’any”, ha manifestat, i s’ha mostrat convençuda que tots els partits podran “deixar a un costat” el que els diferencia per buscar “solucions concretes” i avançar en una qüestió que “preocupa i ocupa a tots”.

Volver a ACTUALIDAD