Actualitat

Carrizosa: “Hem demanat a Torrent que desconvoqui el ple; no volem que el Parlament s’obri només per cometre il·legalitats”

by cscatalunya — 8 març 2018 @ 12:47
Comparte

• El portaveu parlamentari de Cs sobre l'acord d'ERC i JxCat: "Són els mateixos fent el mateix; menteixen als catalans i després ho desmenteixen tot davant el jutge"

“Hem demanat a Roger Torrent que desconvoqui el ple d’investidura de Jordi Sánchez perquè no volem que el Parlament s’obri només per cometre il·legalitats”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que el seu partit hagi presentat un escrit* en aquest sentit a la Mesa del Parlament i al president de la cambra catalana, Roger Torrent, qui “sap que aquest ple no es celebrarà”.

“Ens tenen a tots els catalans pendents de coses que no són útils més que per allargar el ‘procés’”, ha criticat en declaracions als mitjans de comunicació al Parlament. I, davant d’aquesta situació, ha assegurat que Jordi Sánchez està “inhabilitat” per ser president de la Generalitat ja que “és una persona que es pujava als cotxes de la Guàrdia Civil, que està imputada per delictes molt greus i que ha estat proposada per un pròfug de la Justícia”.

En resposta la pregunta d’un periodista sobre l’acord que JxCat i ERC han fet arribar a la CUP, Carlos Carrizosa ha destacat que “són els mateixos fent el mateix: segueixen mentint als seus votants i a la societat catalana mentre que davant dels jutges ho desmenteixen tot”. I ha posat com a exemple les declaracions de Carme Forcadell o Marta Pascal davant el jutge.

(*) Adjuntem l’escrit presentat per Cs a la Mesa i al president del Parlament.

20180308- Escrito Cs

Volver a ACTUALIDAD